Lov, middag och övningskörning

 
NU var det långhelg i fem dagar. Jippi, så himla välbehövligt.
I onsdags var jag i alla fall på halkbanan tidigt på morgonen och spenderade restan av dagen med min lilla syster. Gårdagen bestod av match på förmiddagen och träffa tjejerna på kvällen för lite middag, paj och planering till Kos. Blev en lyckad men kort kväll. Idag har jag äntligen fått sovigt ut och de firade vi med lite american panncakes på sängen. Resten av dagen har jag pluggat teori, kört lite och nu väntas mera plugg. Vill ha de där körkortet NUUUU. Men om ca två månader är det förhoppningsvis mitt!!!

SovmorgonGodmorgon eller godförmiddag kanske man ska säga vid denna tid.
Igår kväll fick jag reda på att jag hade sovmorgon, men de brydde inte jag mig om. Utan jag gick upp samma tid ändå. Men jag gjorde då istället färdigt lite uppgifter som skulle in och åt en bananpannkaks frukost ute i solen.
Nu sitter jag i skolan och snart har vi lunch, LÄNGTAR!
Efter skolan blir det en snabbis till Boländerna och sedan hem. Ha en bra dag!

Sommarvärme och dålig uppdatering


Vilken sommarvärme denna helg har bjudit på. Jag har spelat match, vart på bakluckan med Emilia och sedan solat, övningskört, umgåtts med släkt och familj, kollat på serier och pluggat körkortsteori. Lugn helg tycker jag själv!
Vill också be om ursäkt för att jag inte har bloggat någon sedan sista april. Pollen säsongen drog igång ordentligt och orken har sedan dess legat på 0 tillsammans med skolan och träningar. Men nu när sommarlovet närmar sig med stormsteg ska jag däremot ta tag i bloggen igen. 
Sommarlovet har mycket att erbjuda förhoppningsvis. Jag ska jobba största delen, fylla 18 år, ta körkort, åka till Grekland, umgås med familj och vänner, båtveckan, förhoppningsvis en raodtrip och massa massa mer! Längtar så jag spricker. Ha nu en bra ny vecka.