Stort inlägg sedan sist


Ojojoj, vad tiden går fort. När jag bloggade senast så hade jag en vecka kvar till sommarlovet ungefär. Nu har nästan två veckor gått av sommarlovet. Och jag har hunnit med en massa. Jag skrev ju att jag och Anna skulle fota på niornas bal och de var jätte roligt och alla var nöjda med kvällen. Mera bilder från balen kommer upp senare. Dagen efter de åkte jag till Uppsala för att vara barnvakt åt mina huliganer till småkusiner. 6, 4 och 2år. Det gick faktiskt jätte bra och vi hade supermysigt. Spelade sedan match dagen efter. 
Sista dagarna i skolan fikade vi mestadels och tog bland annat avsked av våran filmlärare Johan. Jag han även med att ta första doppet i poolen.
Alla i kommunen hade fått sommarlov och de firade vi med att grilla och umgås med gamla klassen från nian plus några fler hemma hos Mikkis i Öregrund. Efter de gick vi ner på klipporna för att träffa ännu mera folk. Rolig och lyckad kväll mår jag säga. 
Helgen kom och resten av familjen åkte till Danmark en vecka och jag hade huset för mig själv. Då passade jag på att bjuda över några av mina tjejer från klassen för att grilla och ha myskväll. De sov kvar men åkte hem vid 11 tiden då jag skulle till ip för att hjälpa till på roslagscupen. 
I måndags så hade jag min fösta dag på nya jobbet. Coop extra i Östhammar denna gång. Var nervös innan men när man väl började så gick de bra. 
På kvällen kom några av mina kompisar här hemmifrån över och vi käkade tacos och jordgubbar. Sanna stannade och sov kvar. 
Sedan har jag jobbar fram till torsdag och på torsdag kväll efter jobbet åkte jag hem till Emilia för att binda kransar och sova kvar där till midsommarafton som spenderades hos dem på dagen och i Öregrund på kvällen. Blev en lugn kväll men massa känslor. 
Midsommardagen spenderades på jobbet och idag har jag varit och hälsat på min gudmor/kusin och hennes familj från USA hemma hos mormor med min moster och man. De har två barn. En tjej som är 2år och en kille som är 2månader. Så himla gulligt med lilltjejen som pratar bättre engelska än vad jag gör. Har inte sätt dem på ett år så de var roligt att få träffa dem igen. 

De är vad som har hänt sedan sist och nu lovar jag och svär på att jag ska bli bättre på att uppdatera. Annars ska jag straffa mig själv på något sätt. Haha nejdå men jag ska bli bättre i alla fall. Om ni har läst så här långt så grattis. Ni klarade de! Haha nej nu ska jag en sväng till Anna som precis har kommit hem från New York :) :( 
Ha det bra, kram







Bruket


Lugn vecka men hektisk helg

 
Denna vecka har ungefär bara bestått av fika, övninskörning och bussåkande. 
Hade en körlektion i Uppsala i tisdags och de gick faktiskt ganska bra. Kan inte vänta till jag får körkortet och kan köra på egen hand, vart jag vill!!!!
Idag åkte jag 1h och 15min buss in till Uppsala, fikade en halvtimma och sen åkte jag 1h och 15min hem igen. Kändes väldigt onödigt måste jag säga. Åkte i alla fall hem och käkade lite lunch och sen drog jag mig vidare till Anna för att hänga lite med henne. Vi pratade lite om morgondagen då vi ska fota på niornas bal. Ska bli spännande att se hur de går, men de ska nog gå bra.
Och på lördag ska jag iväg till Uppsala igen för att vara barnvakt till mina småkusiner. De ska också bli spännande och se hur de går. Och sen på söndag har vi match och sen är det endast två dagar kvar till sommarlov på tisdag. LÄNGTAAAAR!! 
 
Och juste idag så tar alla i kommunen studenten. Och gud så fruktansvärt avundsjuk jag är. Bara ett år kvar Alva, KÄMPA!!

Hello june