Det börjar närma sig

 
Canon EOS 7D + Canon EF 50mm f/1.8 ll

Lazy sunday


Söndag idag, veckans slapp dag enligt mig och förhoppningsvis många andra. Jag tog mig en rejäl sovmorgon imorse och sedan tog jag mig iväg på träning. Hemma igen sen låg jag i soffan fram till middagen och sen städade och fixade jag lite i rummet. Så skönt att bara vara hemma en hel dag. Utan att ha något speciellt planerat. Imorgon väntas skolan igen. Känner att jag är i behov av lov nu. Så himla skoltrött :/ 
Jaja, ha en super bra ny vecka nu. Kram 

Canon EOS 7D + Canon EF 50mm f/1.8 ll

231113


Ännu en helg har börjat och första dagen börjar lida mot sitt slut.
Jag började dagen med att jobba hos mamma en snabbis på förmiddagen. Sedan sprang jag hem där ifrån, passa på att få lite träning på köpet.
Väl hemma sen säger pappa att vi ska åka iväg och göra några ärenden. Och då passa jag på att övningsköra också. Hemma igen sen fick jag stressa sönder för att hinna dusch, fixa mig och redigera bilder, innan jag skulle ned till sportbaren för att käka med laget. Efter det så bär det av direkt mot 50 års kalas och sen kommer dagen att avslutas.
Ha en fortsatt bra lördag!

Canon EOS 7D + Canon EF 50mm f/1.8 ll

Dystra november

 
November är så extremt dystert och grått. Man får ingen inpiration till att fota nya bilder. 
Så därför lägger jag upp en bild ifrån i vintras/våras.
I helgen väntas 16 timmars jobb och myskväll i Uppsala med Filippa och amanda. Och nästa vecka väntar skola, plugg, jobb och tripp till Stockholm samt säsongs avslutning med laget. Händelserik vecka att se fram emot. Ha nu en super helg så hörs vi nästa vecka. 
 
Fotograf: jag. Model: Anna. Kamera: Nikon D7000 50mm f/1.8.

Dark november


Canon EOS 7D + Canon EF 50mm f/1.8 ll

Konsert och lite annat

 
Nu sitter jag på gränby och bara väntar på att tiden ska gå. Åkte hemifrån igår morse och har inte varit hemma sedan dess. Tänkte sova i stan inatt också men sov så lite inatt så jag behöver verkligen min egna älskade säng. 
Jo som sagt. För att göra en lång historia kort så hade vi en kort dag i skolan då jag, Sanna, Sanna, Carro och Matilda skulle på Imagine Dragons i stor stan. De började spela klockan 21.00 och vi var inte hemma förrän 01.00 ungefär. Men herre gud så bra dem var. Så häftigt det var och helt klart värt den lilla sömnen jag fick då vi skulle upp till skolan nu idag. Vi slutade runt halv 3 idag och då hängde jag med Frida till rusta en sväng och nu sitter jag här och väntar på att jag ska jobba till 22 ikväll. Känner att jag inte kommer vara så pigg imorgon efter dessa två dagar. Men vad ska man göra. Sova kan man göra i graven eller hur är det dom säger? 
 
Slänger in en dålig iPhone bild från igår. Ha det bra nu.