Paketinslagning


Idag vid 1 tiden kom Emilia hit och vi började att slå in en massa julklappar och kolla på onsdagens avsnitt av paradise hotel som vi båda hade missat. Sedan blev det en del chokladbitar ur asken men också en hel del skratt och julsång. 
Vid 6 tiden var vi så gott som klara och hon åkte hem igen. 
Imorgon blir det träning, förhoppningsvis lite övningskörning och en massa julbakning. 
Sen så ska även en julskinka göras och granen ska kläs. 
På måndag blir det en heldag jobb och sen på kvällen kommer Emilia över för att spela Bingolotto framför uppesittarkvällen. 
Sedan på tisdag kommer mormor, morfar, farmor, farfar och farbror hit för att fira jul med oss. Ha nu en super bra jul allesammans!

Canon EOS 7D + Canon EF 50mm f/1.8 ll

Studion


Nu när snön ej velat tillbaka hit utan smält och kvällarna blivit mörka och gråa, då finns det ingen lust och inspiration att fotografera utomhus. Så därför blir det mycket studio nu i början av "vintern" 

Model: Ottilia Foto: jag 
Canon EOS 7D + Canon EF 50mm f/1.8 llMönster

 
Denna tröja köpte jag på bloppis för någon vecka sedan av en söt tjej som heter Ida. Jag fick hem den för några dagar sedan men har inte hunnit prova den ordentligt. Men jag blev i alla fall riktigt nöjd. Det är en söt kort blus med en herrans massa mönster på. Kommer att bli perfekt till våren sen. 
 
Kolla gärna in Idas blogg. [HÄR] Jätte fina bilder och en super fin tjej!
 
 
Ha det bra så hörs vi!
 
Canon EOS 7D + Canon EF 50mm f/1.8 ll

Ingen tid

Ingen tid ingen ro!
Lite så har det varit den senaste tiden. Inga nya bilder har tagits heller. Man åker hemifrån när det är mörkt och kommer hem igen när det är mörkt. Och på helgerna har det varit annat att göra. Förra helgen jobbade jag hela lördagen och sen på söndagen hade jag ingen ork över huvud taget och denna helg var jag i Tärnsjö hela helgen och sen när jag kom hem var det åter igen mörkt. Och jag får ingen motivation till att göra något när det är mörkt. Sedan har vi väldigt mycket i skolan nu innan jul. Självklart ska lärarna lägga in allting på samma gång innan ett lov. Sedan måste man fixa allt innan jul också med julklappar, bak och allt som hör till. Och så har vi jobbet som tar vissa kvällar och helger. Men de ska man vara väldigt tacksam för, vilket jag är. 
Men nu i helgen blir det att julhandla med Joline och sen förhoppningsvis planera utlandsresa med tjejerna för nästa år och kanske lite julbak och plugg (!!!) 

Bilden ovan är från förra veckan då vi fotograferade i studion i skolan och jag fick agera modell för att ingen ville. 
Jaja, får se när vi hörs nästa gång. Ha nu en bra vecka.

Canon EOS 7D + Canon EF 50mm f/1.8 ll